Flyga till London

Jag var precis inne och läste på knuff och upptäckte något intressant som Turism24 hade skrivit om att flyga till London. För jag hade precis samma problem när jag skulle boka min resa. Extremt förvirrande är det att boka flygbiljetter när priserna varierar som de gör mellan dagarna.

Min flygresa till London gick i alla fall bra och utan problem. Flyget var väl 15 minuter försenat men det tycker jag inte ställer med några direkta problem och jag har svårt att se att det skulle göra det för någon. Flygplanet var riktigt fräscht också, mycket bättre än de charterplan jag har åkt med.

Jag ska i alla fall vara ute i god tid när jag ska bola flyg till hemresan för det verkar som att det verkligen har stor betydelse för att få ner flygpriserna.

Nu öppnar jag min blogg om mitt liv i London

Jag tänker inte skriva mycket nu i mitt första inlägg men jag ville bara skriva att jag nu startat min blogg och jag här kommer skriva om både London som stad och min framfart i London.

Det är verkligen en underbar stad men jag har ännu bara hunnit vara här i ett par dagar så jag har mycket kvar att se. Ni ska i alla fall en uppdaterad post lite senare ikväll med mer information.

Ta hand om er så länge!

RSS 2.0